Afdelingssygeplejerske

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Afdelingssygeplejerske til rummeligt og hjemligt plejehjem 

 

 

 

Vores nye afdelingssygeplejerske skal være beboernes ambassadør, medarbejdernes rollemodel og et vigtigt medlem af lederteamet. 

Kunne du tænke dig at blive en del af et ledelsesteam, hvor du både har mulighed for at arbejde med tværgående udviklende projekter på tværs af Holmegårdsparken, samtidigt med at du vil være fokuseret på og nærværende i de daglige opgaver i din afdeling? 

 

Vi har en klar målsætning om, at livet i Holmegårdsparken skal være et godt liv. Vores beboere skal dagligt møde et personale, der har en høj faglighed, samt modtage værdig pleje og omsorg. Vi har alle fokus på hjemmelighed, som efterhånden er en rød tråd i alle afdelinger og kulturhuset.  

Holmegårdsparken er et populært plejehjem og vi er kendt for vores anerkendende tilgang og gode værdiarbejde, Vi bor i et nybygget hus fyldt med varme, aktiviteter og liv. 

Vi søger en ny afdelingssygeplejerske, der brænder for – sammen med sine ledelseskolleger - at gøre en forskel for beboere, pårørende, frivillige, medarbejdere og ledelseskolleger. 

 

En hverdag med variation, interaktion og handling 

Din hverdag på Holmegårdsparken er meget varieret. Dine opgaver på afdelingen spænder bredt, lige fra sikring af fornuftig vagtdækning til opfølgning på budgetterne. Du deltager også i sparring og dialog med medarbejderne om faglige problematikker. Derudover har du samtaler med pårørende og tilbringer tid sammen med beboerne 

For at lykkes som leder hos os skal du bl.a. gå ind for synlig ledelse og ledelse i øjenhøjde, et menneskesyn der oser af omsorg og kærlighed og en faglig tilgang til opgaverne. 

 

Udover at være afdelingssygeplejerske vil du have en tværgående funktion, som alle ledere har, ex  

på denne funktion er - implementering og højne fagligheden ift. dokumentationssystemet Nexus, Demens, hygiejne, UTH, osv 

 

Holmegårdsparken har sit eget kulturhus, cafe og et fælleskøkken, hvor al mad bliver produceret fra bunden. 

 

Hvem kunne du være? 

Udover at du allerede har arbejdet med ledelse, er du: 

  • sygeplejerske med stærke faglige kompetencer 

  • har særlig interesse i og evner for at skabe korpsånd og arbejdsglæde 

  • du kommunikerer respektfuldt og medinddrager medarbejderne i beslutningsprocesserne 

  • du værdsætter samarbejde med beboerne, deres pårørende og ser dem som en ressource 

  • har økonomisk indsigt og interesse for kompetenceudvikling 

  • har erfaring fra tidligere lederstilling – og gerne en teoretisk lederuddannelse på Diplom niveau 

 

Som menneske er du naturlig nysgerrig på andre mennesker og opgaver. Du har et åbent sind, empatisk, anerkendende og er god til at stille spørgsmål. Samtidig er du dygtig til at træffe beslutninger og prioritere daglige opgaver.  

 

Du trives med at være en del af et større hus, og kan se fordelen i, at vi er mange, der arbejder sammen om at løse vores fælles opgave med at skabe en god hverdag for vores beboere. Du har sikkert gode erfaringer med at skabe trivsel og resultater som leder, og vi er spændte på at høre om dine erfaringer med dette. 

 

Kunne dette job være interessant for dig?  

Så send os endelig din motiverede ansøgning ved at trykke på ’SØG NU’ knappen nederst på siden. Vi vil rigtig gerne læse om dine erfaringer og høre om hvordan du har skabt dine resultater. 

 

Vi glæder os til at læse din ansøgning til denne fuldtidsstilling, ansøgningsfrist er d. 24. april 2024, med start 1. juni, selvom vi selvfølgelig venter på den rette. Vi regner med at indkalde til samtaler d. 25 og 26 april. 

 

 

Lidt mere om os:  

Holmegårdsparken danner rammen for 120 beboere og ca. 170 medarbejdere. Vi er et selvejende plejehjem med drift overenskomst med Gentofte kommune. Vi ligger i skønne omgivelser i Ordrup og har flere personalegoder som ex orlovsordning, fleksible arbejdstider, take-away-ordning, frokostordning, massageordning, træningsrum, fodpleje, masser af faglig sparring og løbende intern undervisning. 

Har du spørgsmål til jobbet, organisationen, eller ønsker at besøg os, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Nicole Ruhwald på 39451841, eller Direktør Linn Hovind på telefon 26294250. 

 

 

Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Holmegårdsparken, Ordrupvej 32, 2920 Charlottenlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6028062

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet