Engageret tandlæge til Tandplejen i Gentofte Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at arbejde i en tandpleje, hvor vi sætter hjælpsomhed, fællesskab og en serviceminded tilgang til opgaverne i højsædet? Så får du muligheden her hos os.

Engageret tandlæge til Tandplejen i Gentofte Kommune

Har du lyst til at arbejde i en tandpleje, hvor vi sætter hjælpsomhed, fællesskab og en serviceminded tilgang til opgaverne i højsædet? Så får du muligheden her hos os.

Vi kan tilbyde dig en spændende stilling inden for børne- og ungetandplejen med mulighed for at udvikle både nuværende og nye kompetencer. Vi søger dig, der ser fællesskabet som en værdi og vægter samarbejde i fællesskabet højt. Du kan som vores kommende nye kollega derfor se dig selv som del af et team, hvor vi hjælper hinanden, og hvor godt arbejdsmiljø og psykologisk tryghed er i fokus, så vi bedst muligt kan yde en god service til vores borgere.

Vi har brug for hinanden hver dag for at lykkes med vores opgaver. Vi tager tid til at grine og smile sammen hver dag, ligesom vi også engagerer os i det sociale fællesskab med hinanden. Vi prioriterer at sparre med hinanden - også i situationer, hvor der er travlhed – så vi sammen kan løse vores fælles kerneopgave og give borgerne en god oplevelse, når vi tager imod dem på vores klinikker.

Vores forestillinger om dig:

  • At du har lyst til at arbejde med børne- og ungepatienter – med mulighed for at blive tilknyttet vores voksenområde på sigt, hvis du skulle have interesse herfor
  • At du er imødekommende og har lyst til at gøre en forskel for vores borgere
  • At du har gode samarbejdsevner og en positiv indstilling til hverdagens udfordringer og samarbejdet med kollegerne på tværs af faggrupper
  • At du er fleksibel og kan have flere bolde i luften på én gang –gerne med et smil på læben
  • At du er serviceminded over for kolleger, øvrige samarbejdspartnere og borgerne
  • At du er pligtopfyldende og mødestabil
  • Hvis du har interessere i endodonti vil det være et ekstra plus

Vi tilbyder en arbejdsplads:

- hvor vi vægter engagement og lysten til at lære nyt og lære fra sig højt, så tøv ikke med at søge, selvom du ikke har årevis af erfaring. Tilsvarende er vi en arbejdsplads, hvor alle generationer er tilknyttet, så er du en erfaren kollega, der godt kunne tænke dig at starte et nyt kapitel i dit arbejdsliv, så vil du kunne gøre en stor forskel hos os. Vi trives og glæder os over at kunne tilbyde en god service til vores borgere og ikke mindst en god oplevelse. Vi er et arbejdsfællesskab med højt til loftet og let til grin – det smitter og værdsættes af vores patienter.

Organisatorisk er tandplejen en afdeling i Familie & Sundhed i Gentofte Kommune. Vi er 65 ansatte til at varetage tandpleje, herunder tandregulering, for ca. 17.000 børn og unge i alderen 0-21 år, og tandpleje for ca. 700 omsorgstandplejepatienter samt Special- og Socialtandpleje for omkring 1700 patienter. Tandplejen er fordelt på 5 matrikler. Vi har også klinikker på 4 af plejecentrene. Vi bruger TK2 journalsystem og har PrimeScanner til fast protetik og Trios-scanner til tandregulering.

Arbejdstid

Stillingen kan tilrettelægges som enten en fuldtidsstilling på 35 timer eller deltidsstilling fordelt på 41 uger med tiltrædelse 1. marts 2024 eller tidligere, hvis muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn efter kvalifikationer med indplacering efter overenskomst. Der vil i forbindelse med ansættelsen blive indhentet straffe - og børneattest samt reference fra tidligere arbejdsgiver.

Vil du vide mere?
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte overtandlæge Valdemar Weimar Hein på 28576181 eller vwhe@gentofte.dk

Det praktiske
Din motiverede ansøgningen, inklusiv CV og uddannelsesbevis, skal være os i hænde senest den

3. januar 2024 med forventede samtaler d. 15. januar 2024. Vi glæder os til at modtage din ansøgning via nedenstående link.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Gentofte Kommune, Bernstorffsvej, 2920 Charlottenlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5952992

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet