For dem, der ønsker at forvandle deres have til en kilde af friske grøntsager og frugter, er dette arrangement en oplagt mulighed. Foredraget vil tage deltagerne med på en rejse gennem den mangfoldighed af spiselige planter, der kan dyrkes i egne haver, fra frugt og bær til nødder, rodfrugter, grøntsager, stauder, blomster og svampe.
Fra jord til bordDer er en grundlæggende tilfredsstillelse ved selv at dyrke den mad, man skal spise. At dyrke spiselige planter i stedet for græsplæne kan spare penge på madbudgettet og give mulighed for at hente friske grøntsager få meter fra køkkenet - hele året igennem.
Introduktion til skovhaver og permakulturUnderviser Annemarie Sørensen, som er hortonom og havearkitekt, vil introducere deltagerne til flerårige og enårige planter, samt metoder som skovhaver, permakultur og NoDig-dyrkning. Der vil også være mulighed for at diskutere egne haver og deltage i FrøPopUp, hvor man kan få nogle frø med hjem.
Praktisk information
Dato: Torsdag den 13. marts 2025
Tid: Kl. 18:00
Sted: FOF Huset, Ordrupvej 60, 2920 Charlottenlund
Entré: 350 kr
Målgruppe: Alle
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her