Københavns Vestegns Politi: Nyt fra Charlottenlund - fredag den 19. juni


Charlottenlund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Efterlyser vidner til motorcross-ræs i Ishøj
Københavns Vestegns Politi søger vidner, som har set en eller flere motocross-motorcykler fræse rundt i Ishøj i dagene mellem lørdag den 23. maj til onsdag den 27. maj. Efter henvendelser fra bekymrede borgere om, at en eller flere motocross-motorcykler kørte rundt på veje og stier i Ishøj i slutningen af maj, har Københavns Vestegns Politis færdselsafdeling været i gang med at undersøge sagen.
Færdselspolitiet har indbragt en cross-motorcykel til undersøgelse og har siden efterforsket, om den kan sættes i forbindelse med de cross’ere, som skabte utryghed for byens borgere. 

Nu er efterforskningen kommet så langt, det var muligt, og derfor går politiet nu offentligt ud og søger flere vidner: 
”Flere har fortalt os om hurtig og farlig kørsel på veje og stier, hvor andre færdes – og derfor hører vi gerne fra alle vidner, som kan beskrive de pågældende motocross’ere, deres kørsel eller i øvrigt kan bidrage med oplysninger om dem,” siger vicepolitiinspektør Søren Enemark.
Han opfordrer også borgere, som har tippet politiet om cross’erne i maj, til at ringe igen med deres mere præcise iagttagelser – og politiet modtager gerne fotos og film.

Motocross’erne er set køre i dagene fra den 23. maj og frem til onsdag den 27. maj, hvor politiet tog en cross-maskine i Ishøj. 
Dagen før – tirsdag den 26. maj – anmeldte flere ræs med cross’ere ved en café i Ishøj Strandpark, og politiet hører også gerne fra vidner herfra. 

Henvendelse til Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 4386 1448.
Af hensyn til sagens efterforskning ønsker politiet ikke at frigive detaljer om den maskine, politiet nu undersøger.

Knallertaktion i Ishøj udløste bøder og konfiskation
Torsdag aften den 18. juni gennemførte lokalpolitiet og færdselspolitiet koordinerede aktioner mod ulovlige knallerter i Vallensbæk, Brøndby Strand og særligt i Ishøjs Vildtbanegård-område efter henvendelser fra bekymrede borgere.
Ved aktionen blev en knallert konfiskeret til destruktion, fordi den for anden gang var konstruktivt ændret til for høj fart – dertil mister ejeren sit knallertkørekort og får udskudt muligheden for at tage kørekort til bil.
Fire andre knallerter var også konstruktivt ændret, hvilket udløste en bøde på 2.000 kroner til ejeren plus en betinget frakendelse af knallertkortet. En stor knallert 45 var der også pillet ved, så ejeren har nu en bøde på 2.500 kroner i vente plus en betinget frakendelse af hans kørekort (til bil). Der faldt blandt andet også en række bøder for at køre knallert uden førerret, uden hjelm eller uden forsikring og med passager

Mød lokalpolitiet i Brøndbyøster på torsdag
Torsdag den 25. juni triller lokalpolitiet en mobil politistation ind på Brøndbyøster Torv fra kl. 16 til 19 for at møde dig og høre om dit lokalområde. Kig efter mobilstationen ved S-stationen eller lokale betjente til fods i området. Vi ses!
 
Påkørte trafiklys i Albertslund
Tirsdag den 16. juni kl. 19.40 anmeldte en bilist, en 19-årig mand fra Lyngby, at han havde påkørt en lysreguleringsmast i lyskrydset mellem Vallensbæk Torvevej og Nordmarksvej. En patrulje kørte frem og registrerede uheldet, hvor føreren under venstresving havde mistet herredømmet over bilen og påkørt et trafiklys ejet af kommunen.  Ingen personskade, ringe materiel skade.

Kørte bil uden førerret i Albertslund    
Mandag den 15. juni kl. 14.28 standsede en lokalpolitipatrulje en bil på Roskildevej til kontrol. Føreren, en 42-årig mand fra Greve, havde fået inddraget sin førerret for fem år siden og ikke taget kørekort på ny. Nu venter der en klækkelig bøde. 

Harmonikasammenstød ved Hedehusene
Tirsdag den 16. juni kl. kl. 06.59 indgik melding om en trafikulykke med tre biler på Holbækmotorvejen ved Hedehusene i østgående retning. Uheldet var sket, fordi der pludseligt blev bremset ned foran, kørte den bageste bil op i den mellemste, som blev skubbet ind i den forreste. Ingen personskade. Husk altid at holde god afstand til forankørende, opfordrer Københavns Vestegns Politi. 

Stor bøde for at køre uden kørekort
Tirsdag den 16. juni kl. 12.35 kontrollerede en patrulje føreren af bil på Gladsaxe Ringvej. Den 59-årige mandlige fører var fra Søborg og havde ikke fået taget kørekort efter en frakendelse. Kørsel uden førerret koster 7.000 kroner i bøde første gang, derefter stiger bøden markant.

Forsøg på indbrud i Glostrup
Tirsdag den 16. juni anmeldte en villaejer på Rønvej, at hoveddøren uden held var forsøgt opbrudt i løbet af natten – dvs. i tiden fra mandag den 15. juni kl. 23 til tirsdag morgen kl. 8. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner eller andre, som har set noget mistænkeligt – kontakt telefon 4386 1448 døgnet rundt.

Engangsgrill medførte udrykning i Herlev
Fredag den 19. juni kl. 04.53 anmeldte en borger et mistænkeligt forhold på Stumpedal, hvor det så ud til, at tre personer opførte sig mistænkeligt og var ved at antænde noget. En politipatrulje kørte hurtigt frem og fik kontakt med tre unge mænd og en engangsgrill. Legalt forhold.

Engangsgrill medførte udrykning i Hvidovre 
Torsdag den 18. juni kl. 22.18 indgik melding om en mindre brand i en papircontainer på Berners Vænge. En patrulje på stedet kunne konstatere, at en engangsgrill var smidt til affald for tidligt med små gløder til følge. Slukket. Ingen ildløs. Københavns Vestegns Politi opfordrer til forsigtighed med engangsgrille, bål og ukrudtsbrændere.

 

Uheld mellem brandbil og personbil i Brøndby
Torsdag den 18. juni kl 10.05 modtog vi anmeldelse om, at en brandbil under udrykning var blevet påkørt af en personbil ved krydset Brøndbyvester Boulevard/Midlergårdsvej. Personbilen havde først veget for brandbilen, men havde derefter fortaget et sving ud i brandbilens bane, hvilket havde medført sammenstød. Brandbilen fortsatte dog uden at standse pga. hastende opgave.

 

Butikstyveri i Ballerup
Torsdag den 18. juni kl. ca.15 modtog vi melding om, at personale i en butik i Ballerup Centeret have tilbageholdt en mand, som var mistænkt for butikstyveri. Da vores patrulje ankom til stedet, blev manden sigtet. Han nægtede sig skyldig.

 

Hærværk i Søborg
Onsdag den 17. juni kl. 09.16 blev vi kontaktet af en borger, som kunne se to mænd der var i gang med at knuse ruder på en byggeplads på Transformervej i Søborg. Den patrulje, der blev sendt til stedet, fandt to berusede mænd, som betjentene vurderede havde udført hærværket. Da ejeren af byggepladsen ikke ønskede at anmelde de to mænd og da de var udlændinge, blev de af patruljen kørt til deres hjemlands ambassade i Charlottenlund.

Anholdt og fængslet for røveri i Ishøj
Torsdag den 18. juni kl 04.55 blev en 37-årig mand anholdt mistænkt for et røveri mod en tankstation på Landlyst Vænge i Ishøj den 30. maj. Manden er mistænkt for at have truet personalet på tanken til at udlevere mad og drikkevare. Lokalpolitiet har haft fokus på manden i en periode op til anholdelsen og den 37-årige blev efterfølgende fremstillet i retten i Glostrup. Han blev varetægtsfængslet i foreløbig 14 dage.

Spirituskørsel i Gladsaxe
Torsdag den 18. juni kl. 01.56 blev en bil bragt til standsning på Gladsaxevej. Føreren af bilen, en 30-årig mand fra Hvidovre, blev skønnet påvirket af alkohol, og en alkometertest viste en for høj promille. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.  

Indbrud i villa i Hedehusene
Torsdag den 18. juni kl. 09.51 blev et indbrud på Reerslevvej i Hedehusene anmeldt. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem onsdag den 17. juni kl. 21 og torsdag den 18. juni kl. 07.15. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. blevet stjålet kontanter og smykker. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

Butikstyveri i Rødovre
Torsdag den 18. juni kl. 17.06 blev et butikstyveri fra en forretning i Rødovre anmeldt. En vagt havde set en mand fjerne emballagen fra en parfume og lægge den i tasken. Ved politiets ankomst blev den 27-årige sigtet for butikstyveri. Der blev også fundet en trøje i mandens taske, der viste sig at være stjålet fra en anden forretning. Han erkendte forholdene i øjeblikket. 

 
Kilde: Københavns Vestegns Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk