Pædagog til socialpædagogisk støtte af ung kvinde med autisme - Gør en forskel hver dag

Profilbillede
dato

Har du en stærk evne til at aflæse og støtte borgere med en impulsstyret adfærd? Og er du klar til at gøre en forskel for en ung kvinde med autisme? Læs mere her:

Om opgaven 

Vi søger en pædagog til socialpædagogisk ledsagelse og støtte af en 18-årig kvinde med infantil autisme. Du skal hente kvinden fra skole og følge hende hjem. Hjemme vil du engagere hende i rolige aktiviteter som spil, tegning eller gåture, afhængigt af hendes dagsform. 
Kvindens dagsform kan svinge betydeligt, og hun er meget impulsstyret. Hun har behov for støtte til b.la. medicinadministration, toiletbesøg og måltider. 

Om dig 

Vi søger en pædagog, gerne med erfaring inden for psykiatrien. Du er rolig, tålmodig og har en stærk evne til at aflæse og håndtere impulsstyret adfærd.

Kørekort og adgang til bil er en fordel, men ikke et krav.

Arbejdstider 

Vagterne varer 4 timer og er placeret alle dage i ugen; 

  • På hverdage finder vagterne sted i tidsrummet mellem 12.30 og 17.00.
  • I weekenderne er der fleksibilitet med hensyn til placering af timerne.

Har du ikke mulighed for at byde ind på alle vagter, hører vi meget gerne fra dig alligevel. 

Vi tilbyder 
Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?
Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Thilde Andersen på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071005

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet