Pædagogmedhjælper til Urtehavens skønne vuggestue

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af vores arbejdsfællesskab, hvor samarbejde og fælles ansvar er i højsædet? Har du nogle særlige interesser og kompetencer, så får du rig mulighed for at sætte dem i spil hos os

I Urtehaven har vi en årsplan, hvor vi i løbet af året arbejder med fire temaer. På den måde bringer vi de seks forskellige læreplanstemaer i spil. Emnerne for i år er fx kroppen og eventyr, og vi har alle indflydelse på emnerne og planlægningen af aktiviteter.

Vi er blevet en samlet vuggestue med fem vuggestuegrupper i samme hus den 1. juni 2022, og selvom rigtig meget er på plads omkring samarbejde og organisering, så har vi et spændende udviklingsarbejde foran os.

I november havde vi en fælles drøftelse i huset, hvor slutproduktet er en samarbejdsaftale for, hvordan vi vil samarbejde, sparre og give/modtage feedback. Vi vil nemlig gerne styrke teamsamarbejdet på tværs af stuerne.

Er du vores nye pædagogmedhjælper?
Vi ønsker os en kollega, der bringer sig selv i spil – fagligt og kollegialt. Der er mange fantastiske tilbud til de københavnske børn. Fx Åben Dagtilbud eller bare udflugter ude i byen og nærområdet, så vi håber, at du vil være med til at give børnene den slags oplevelser.

Vi samarbejder om, at alle dage skal være gode for børnene. Det er hensynet til børnegruppen, der vejer tungest. Så en god portion fleksibilitet og ansvarsfølelse for hele huset er påkrævet.

I formiddagstimerne arbejder vi i små grupper, hvor der er fokus på nærvær. Du arbejder med en børnegruppe i seks uger ad gangen, hvor du står for aktiviteterne og også spiser sammen med de børn, så der er gode forudsætninger for relationsarbejdet og at følge børnenes udvikling.

I Urtehaven får børnene (og de voksne) hver dag lækker mad, og vi er optaget af det pædagogiske arbejde omkring måltidet.

Vi planlægger de pædagogiske aktiviteter i fællesskab på vores stuemøder, men det er vigtigt, at du har mod på at arbejde selvstændigt med en mindre gruppe børn.

Det vil være en gave for os, hvis du kan noget med musik eller natur, eller hvis du har mod på at sætte den nyeste pædagogiske viden i spil på vores personalemøder, hvor vi sammen drøfter pædagogik, temaer og læringsmiljøer.

Hvorfor vælge os?
Vi er et hus med et rigtig godt samarbejde, vi har mange uddannede pædagoger, og mange medarbejdere har arbejdet her længe – derfor tør vi godt sige, at vi er et godt sted at være. Vi er to pædagogiske ledere, så vi kan lede tæt på fagligheden og praksis.

Vi ved desuden, at en god modtagelse er vigtig, når man starter i et nyt job. Vi sørger for, at du kommer godt fra start, og at du har en samtale med en af lederene inden for de første tre måneder.

Om Urtehaven
Urtehaven er en integreret institution med to huse, som ligger lige ved siden af hinanden. Vi har en dejlig børneflok i alderen 0-6 år. I vuggestuen er vi 15 medarbejdere og 60 børn, og i børnehaven er vi 12 medarbejder og 88 børn.

Vi bor centralt på Nørrebro i De Gamles By, og vi har skønne udearealer at boltre os på og en legeplads med træer og planter, så vi kan inddrage naturen i hverdagen, få jord under neglene og tumle i græsset.

Vi bor i byen, og det gør vi stor brug af. Derfor trækker vi ofte i overtøjet og drager på tur mod ByOasen, Fælledparken, Søerne eller Assistens Kirkegården.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi referencer samt børne- og straffeattest.

Arbejdstiden udgør som udgangspunkt 37 timer ugentligt, og vi håber, at du kan starte snarest muligt.

Har du lyst til at høre mere?
Læs gerne mere om os på vores hjemmeside: https://urtehaven-kk.aula.dk/.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Claes Martinson på 2366 2606.

Søg via linket senest tirsdag den 29. august 2023

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=193978&DepartmentId=20341&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5890871

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet