Tandklinikassistent eller elev? Bliv en del af vores hjælpsomme team hos Gentofte Kommunes Tandpleje

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Tandklinikassistent og tandklinikassistentelev søges til Gentofte Kommunes Tandpleje

Har du lyst til at arbejde i en tandpleje, hvor vi sætter hjælpsomhed, fællesskab og en serviceminded tilgang til opgaverne i højsædet? Så har du nu muligheden hos os i Gentofte Kommune.

Da en kær kollega igennem mange år har valgt at gå på pension til sommer, så er der nu en mulighed for dig at blive en del af Tandplejen efter sommerferien. Samtidig kunne vi godt tænke os, at du ansøger, hvis du er gået i gang med klinikassistentuddannelsen og mangler en læreplads, da vores seneste elev efter endt uddannelse søgte arbejde tættere på sin bopæl. Som elev er du efter endt uddannelse garanteret en fastansættelse i Tandplejen jf. Gentofte Kommunes Jobløfte Gentoftes jobløfte - Gentofte Kommune.

Vi søger dig, der ser fællesskabet som en værdi og vægter samarbejde i fællesskabet højt. Du kan som vores kommende nye kollega derfor se dig selv som del af et team, hvor vi hjælper hinanden, og hvor godt arbejdsmiljø og psykologisk tryghed er i fokus, så vi bedst muligt kan yde en god service til vores borgere.

Vi har brug for hinanden hver dag for at lykkes med vores opgaver. Vi tager tid til at grine og smile sammen hver dag, ligesom vi også engagerer os i det sociale fællesskab med hinanden. Vi har travlt på den gode måde, hvor vi hver dag glæder os over at have mange glade og tilfredse patienter igennem på klinikkerne.

Vores forestillinger om dig:

  • At du er i gang med din tandklinikassistentuddannelse eller færdiguddannet tandklinikassistent.
  • At du har lyst til at arbejde med børne- og ungepatienter – med mulighed for at blive tilknyttet vores special- og socialtandplejen, hvis du lyst til at arbejde i vores team, der arbejder med vores voksne borgere med særlige behov
  • At du er imødekommende og har lyst til at gøre en forskel for vores borgere
  • At du har gode samarbejdsevner og en positiv indstilling til hverdagens udfordringer og samarbejdet med kollegerne på tværs af faggrupper
  • At du er serviceminded over for kolleger, samarbejdspartnere og ikke mindst borgerne
  • At du er pligtopfyldende og mødestabil
  • At du har administrative kompetencer eller lyst til administrative opgaver i mindre omfang

Vi tilbyder en arbejdsplads:

- hvor vi vægter engagement og lysten til at lære nyt og lære fra sig højt, så tøv ikke med at søge, selvom du ikke har årevis af erfaring. Tilsvarende er vi en arbejdsplads, hvor alle generationer er tilknyttet, så er du en erfaren kollega, der godt kunne tænke dig at starte et nyt kapitel i dit arbejdsliv, så vil du kunne gøre en stor forskel hos os. Vi trives og glæder os over at kunne tilbyde en god service til vores borgere og ikke mindst en god oplevelse. Vi er et arbejdsfællesskab med højt til loftet og let til grin, som smitter og værdsættes af vores patienter. Du vil have mulighed for at udvikle dig fagligt som klinikassistent. Du vil få mulighed for egne småbørnspatienter som klinisk klinikassistent (KKA), hvis du har gennemført AOP-modulet om behandling af børn mellem 0-6 år.

Organisatorisk er tandplejen en afdeling i Familie & Sundhed i Gentofte Kommune. Vi er 69 ansatte til at varetage tandpleje, herunder tandregulering, for godt 18.000 børn og unge i alderen 0-21 år, og tandpleje for ca. 650 patienter i Omsorgstandplejen samt Special- og Socialtandpleje for omkring 1.700 patienter. Tandplejen er fordelt på 5 matrikler. Vi har også klinikker på fire af kommunens plejecentre. Vi bruger TK2 journalsystem i børne- og ungetandplejen og Al dente i special- og socialtandplejen. Vi har PrimeScanner til fast protetik og Trios-scanner til tandregulering.

Arbejdstid

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling på 37 timer/ugen pr. 1. august 2024. Din mødetid vil som udgangspunkt være fra mellem kl. 7:45-15:15. Én dag om måneden vil du skulle arbejde fra kl. 9:30-17:00 som ansat i børne- og ungetandplejen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn efter kvalifikationer med indplacering efter overenskomst med Gentofte Kommunal Forening (GKF) Der vil i forbindelse med ansættelsen blive indhentet straffe - og børneattest samt reference fra tidligere arbejdsgiver.

Vil du vide mere?
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte overtandlæge Valdemar Weimar Hein på 28576181 eller vwhe@gentofte.dk

Det praktiske
Din motiverede ansøgningen, inklusive CV og uddannelsesbevis, skal være os i hænde senest d.

11. juni 2024 senest kl. 23:59 med forventede samtaler d. 18. juni 2024. Vi glæder os til at modtage din ansøgning via linket øverst til venstre ”Gå til ansøgningsformular”.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Gentofte Kommune, Bernstorffsvej, 2920 Charlottenlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055644

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet