Gentofte igangsætter Gentofte Mødes 2024 med kickoff-arrangement og fællesspisning

Foto: Gentofte kommune.
dato

Gentofte Mødes 2024 indledes med kickoff-møde i april

Organiseringen af Gentofte Mødes 2024 tager sit første officielle skridt med et kickoff-møde, der er planlagt til onsdag den 11. april fra kl. 16.30 til 18.00. Dette initierende møde vil finde sted i de velkendte og indbydende rammer af Forsamlingen i Kulturhuset Byens Hus, beliggende på Hellerupvej 22-26, 2900 Hellerup.

Foruden en status på projektets progression og netværksdannelse, vil kickoff-mødet også byde på fællesspisning. Arrangementet lægger vægt på det sociale samvær, hvor deltagerne kan nyde et gratis måltid sammen. Dette tilbud om fællesspisning fremhæver værdien af samhørighed og fællesskab, som er central for Gentofte Mødes 2024.

For at være en del af denne fællesspisning er det nødvendigt at tilmelde sig senest torsdag den 4. april kl. 12. Organisatorerne opfordrer interesserede til at reagere hurtigt, da arrangementet både er en unik mulighed for at bidrage til og forme Gentofte Mødes 2024 samt en chance for at møde ligesindede fra det lokale samfund.

Dette kickoff-møde markerer ikke alene startskuddet for de efterfølgende aktiviteter og planlægningen frem mod 2024, men også et forum for byens borgere og stakeholdere at samles om et fælles mål. Gentofte Kommune ser frem til en produktiv eftermiddag fyldt med inspiration og fremadrettet tankegang.

https://gentofte.dk/om-kommunen/nyheder-og-presse/nyheder/2024-marts/vil-du-arrangere-en-aktivitet-paa-gentofte-moedes-2024/

Kilde: Gentofte Kommune