Gentofte Kommune tilbyder brevstemning fra 29. april til Europa-Parlamentsvalget

Foto: Gentofte kommune.
dato

Borgere i Gentofte Kommune får mulighed for at brevstemme til Europa-Parlamentsvalget allerede fra 29. april 2024

Til det kommende Europa-Parlamentsvalg den 9. juni 2024, har borgere i Gentofte Kommune muligheden for at afgive deres brevstemme i god tid før valgdagen. Brevstemmeperioden starter onsdag den 29. april og fortsætter frem til torsdag den 6. juni 2024, hvor perioden slutter kl. 18.

Borgere, der ønsker at benytte sig af brevstemme, kan gøre dette på Gentofte Rådhus, beliggende på Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund. Her er det vigtigt at huske legitimation, såsom pas, kørekort eller sundhedskort, for at kunne brevstemme. Et valgkort er ikke påkrævet for at kunne afgive sin brevstemme.

Borgerservice på Gentofte Rådhus holder åbent til brevafstemning under sine normale åbningstider, som er mandag til onsdag fra kl. 8 til 16, torsdag fra kl. 8 til 18, og fredag fra kl. 8 til 14. Der tilbydes også ekstraordinære åbningstider for brevafstemning og pasbestilling lørdag den 25. maj og 1. juni fra kl. 9 til 12, samt fredag den 5. juni (Grundlovsdag) fra kl. 9 til 12.

For borgere, der foretrækker et alternativ til rådhuset, er der også mulighed for at brevstemme på kommunens biblioteker fra onsdag den 29. april til lørdag den 6. juni kl. 16. En oversigt over bibliotekernes adresser og deres åbningstider kan findes på Gentofte Bibliotekernes hjemmeside.

Disse tiltag er sat i værk for at sikre, at alle borgere i Gentofte Kommune har den bedst mulige adgang til at afgive deres stemme til Europa-Parlamentsvalget, og understreger Gentofte Kommunes engagement i at fremme demokratisk deltagelse.

https://gentofte.dk/om-kommunen/nyheder-og-presse/nyheder/2024-april/brevafstemning-til-europa-parlamentsvalget-den-9-juni-2024/

Kilde: Gentofte Kommune