Maglegårdsskolen lancerer treårigt fodboldforløb for udskolingselever efter sommerferien

Foto: Gentofte kommune.
dato

Maglegårdsskolens nye udskolingsforløb med fokus på fodbold starter efter sommerferien

Maglegårdsskolen i Gentofte Kommune introducerer et nyt treårigt udskolingsforløb, som starter efter sommerferien. Forløbet henvender sig til både piger og drenge, der har en passion for fodbold og bevægelse.

Dette nye tiltag på Maglegårdsskolen bygger på erfaringer fra de seneste 11 år, hvor et lignende forløb har kørt både på Bakkegårdsskolen og Maglegårdsskolen. Initiativet har til formål at fremme trivsel, skabe fællesskab og øge elevernes faglige motivation. Der stilles ingen krav til elevernes fodboldmæssige niveau, så alle interesserede kan deltage.

Undervisningen organiseres gennem co-teaching, hvor to lærere er til stede per undervisningstime. De tre primære lærere i dette forløb er Rasmus Minor, Tim Wiese og Casper Andersen. Selvom fokus ligger på fodbold, følger pensum de samme retningslinjer som i andre udskolingsforløb.

Maglegårdsskolen tilbyder fremragende faciliteter i form af fodboldbaner, styrketræningsrum og forskellige udendørsaktivitetsområder. For at give en smagsprøve på det kommende forløb, arrangeres der en prøvedag den 21. maj fra kl. 9 til 13.

For at sikre den bedste match mellem elever og forløb, vil der blive afholdt personlige samtaler som sidste step i optagelsesprocessen. Disse samtaler finder sted den 6. og 10. juni.

Interesserede forældre og elever kan kontakte udskolingsleder på Maglegårdsskolen, Eva Hoffmeyer, på mail ezh@gentofte.dk eller telefon 2977 9804. Projektleder Christina Wex kan kontaktes på mail christinawex@icloud.com eller telefon 4031 2405 for yderligere information.

https://gentofte.dk/om-kommunen/nyheder-og-presse/nyheder/2024-maj/udskolingsforloeb-med-fokus-paa-fodbold/

Kilde: Gentofte Kommune