Sygeplejersker til Center for Forebyggelse og Rehabilitering i Gentofte Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Sygeplejersker til Center for Forebyggelse og Rehabilitering i Gentofte Kommune

Vil du være med til at udvikle og styrke et af de vigtigste områder i det kommunale sundhedsvæsen? Så er det nu du har chancen.

Vi søger sygeplejersker til vores afdelinger, der varetager døgnophold for borgere med bl.a. multisygdom og fysiske funktionsnedsættelser.

Rehabilitering er både udviklende, spændende, udfordrende og måske også lige noget for dig! Vi arbejder med rehabilitering af borgere i Gentofte Kommune, som er blevet visiteret til et midlertidigt rehabiliteringsophold af gennemsnitlig tre ugers varighed, og vi har et stort flow af udskrivelser og indlæggelser.

Vi er organiseret i 2 rehabiliterende teams: Team for multisygdomme og funktionsnedsættelser og Team for neuro-rehabilitering.

I hvert rehabiliterende team arbejder vi i små tværfaglige borgerteams, hvor vi arbejder rehabiliterende med borgeren i centrum. Alle faggrupper arbejder med respekt og ligeværdighed over for hinanden som et samlet team med forskellige kompetencer og uddannelse.

Vi er en organisation som er under udvikling. Vi har en målrettet strategi for styrkelse af sygeplejerskernes faglige kompetencer og udvikling af kernekompetencer inden for rehabilitering med udgangspunkt i sygeplejemetoden Fundamentels of Care sygepleje.

Rehabilitering er både udviklende, spændende, udfordrende og måske også lige noget for dig! Vi arbejder med rehabilitering af borgere i Gentofte Kommune, som er blevet visiteret til et midlertidigt rehabiliteringsophold af gennemsnitlig tre ugers varighed, og vi har et stort flow af udskrivelser og indlæggelser.

Sygeplejerskernes rolle i det tværfaglige samarbejde er et centralt element for os – de skal endnu mere i spil. Du vil få medindflydelse på denne proces og dermed være med til at kvalificere arbejdet.

Du, som sygeplejerske i vores afdeling arbejder med mange forskelligartede opgaver, da vores borgere indlægges med mange problematikker. Vi modtager borgere fra både medicinske og kirurgiske afdelinger, hvilket giver mulighed for at få kompetencer inden for mange forskellige områder af plejen.

Vores borgerkategori har ofte overbygning af psykisk og fysisk sårbarhed. Vi har et bredt tværfagligt samarbejde i huset både intern som ekstern.

Interesseret? Så læs her hvad vi tilbyder:

  • Stærkt tværfagligt samarbejde – du kommer på et hold med; sygeplejersker, social- og sundhedshjælpere, diætister, fysioterapeuter, ergoterapeuter og en læge. På det neurologiske område vil der derudover også være samarbejde med neuro-udviklings-pædagog, neuropsykolog og logopæd.
  • Der er endvidere 2 udviklingssygeplejersker
  • Fælles opgaveløsning i teamet samt de enkelte faggruppers specialiserede opgaver inden for eget praksisfelt
  • Vi har 3 sygeplejerske stillinger ledige og hvor den ene er en fast aftenvagt og de 2 andre i dagvagt med stor mulighed for indflydelse på dit vagtrul. Dagvagt stillingerne er med weekend vagt hver 3. uge i 8 t. varighed.
  • I aftenvagt arbejdes der 5/2 og hver 2. weekend. Man er altid ansvarshavende i aften og weekenderne.
  • Faglig udvikling – vi er i fuld gang med at udvikle vores rehabiliteringsområde og dokumentation. Der kommer derfor til at ske rigtig meget fagligt de kommende år.
  • Et godt arbejdsmiljø og stor arbejdsglæde, hvor vi vægter tværfagligt samarbejde meget højt.
  • Vi tilbyder en grundig introduktion til Team multi specialet på Forebyggelse og Rehabilitering – vi introducerer dig struktureret og grundigt, dvs. i første omgang 1 mdr. uden for normering og sikrer os du er tryg ved opgavevaretagelsen hele vejen igennem.
  • Vores dokumentationssystem er KMD – Nexus. Uanset erfaring bliver du oplært i vores opsætning af systemet

Vi søger dig, der:

  • Brænder for den borgernære sygepleje og arbejder helhedsorienteret med borgeren i centrum.
  • Er fleksibel, imødekommende og bevarer overblikket i en travl hverdag for at skabe en meningsfuld hverdag i afdelingen
  • At du kan medvirke til at styrke kontinuiteten i relation til den enkelte borger og dennes pårørende
  • Vil udvikle dine evner til at koordinere forløb vha. aktiv inddragelse af borger og dennes pårørende i rehabiliteringsforløbet
  • At du har lyst til at dygtiggøre dig og udvikle dig inden for multi rehabiliteringsspecialet
  • Har vilje til at medvirke til et godt tværfagligt arbejdsmiljø
  • Er interesseret i at vidensdele, lære fra dig og deltage i at nå borgernes mål
  • Ønsker faglig udvikling og faglige udfordringer
  • Evt. har kendskab til metodiske tilgange til tidlig opsporing, såsom TOBS og sikker kommunikation vha. ISBAR og triagering
  • Kan se dig selv i at løse en kerneopgave hvor ”vi understøtter borgernes individuelle ønsker og mål for et meningsfuldt liv gennem et aktivt samarbejde”

Har den her annonce vakt din interesse, send gerne en ansøgning til os.

Du er velkommen til at komme at besøge os og høre mere. Du kan kontakte

Teamleder Vilanka Andersen vca@gentofte.dk , tlf. 21290898 eller Teamleder Susanne Fagerberg susf@gentofte.dk , tlf. 91174184

Vi håber at høre fra dig!

Stillingerne er på 37 timer eller timeantal efter aftale. De er til besættelse den 1. november eller efter aftale. Aften sygeplejerske stillingen er på 28 timer.

Ansøgningsfrist er den 30. oktober, men vi har dog løbende samtaler.

I Gentofte Kommune er der en politik om, at der ved ansættelse skal forevises straffeattest.

Løn forhandles i henhold til gældende overenskomst.

Hvad er rehabilitering?

Rehabilitering er målrettet personer, som oplever eller er i risiko for at opleve begrænsninger i deres fysiske, psykiske, kognitive og/eller sociale funktionsevne og dermed i hverdagslivet. Formålet med rehabilitering er at muliggøre et meningsfuldt liv med bedst mulig aktivitet og deltagelse, mestring og livskvalitet. Rehabilitering er en samarbejdsproces mellem en person, pårørende, professionelle og andre relevante parter. Rehabiliteringsindsatser er målrettede, sammenhængende og vidensbaserede med udgangspunkt i personens perspektiver og hele livssituation

Hvidbog om Rehabilitering, 2022

Om Rehabiliteringsområdet, Gentofte Kommune

Rehabiliteringsområdet er en del af Pleje og Sundhed i Gentofte Kommune. Pleje og Sundhed varetager udover Rehabiliteringsområdet også Hjemmeplejen, Plejeboliger og Myndighed.

Rehabiliteringsområdet beskæftiger ca. 270 medarbejdere og er fysisk placeret på to matrikler; Schioldannsvej og Skt. Lukasvej. På Skt. Lukasvej varetages genoptræning i vores ene af to terapier, mens øvrige afdelinger er placeret på Schioldannsvej. Rehabiliteringsområdet består samlet af to terapier med fysio- og ergoterapeuter ansat som varetager genoptræning, et tværgående træningsteam der træner borgerne i eget hjem, fire døgnafdelinger der varetager døgnophold for borgere med bl.a. multisygdom, neurologiske sygdomme, erhvervede hjerneskader og fysiske funktionsnedsættelser. Derudover har vi også en afdeling for forebyggelse, som varetager den borgerrettede forebyggelse i forløbsprogrammerne samt forebyggelsen indenfor livstilsområdet. Rehabiliteringsområdet har ydermere en serviceafdeling med rengøring og eget køkken, som også varetager medarbejderkantinen på Schioldannsvej. Til understøttelse af vores borgernære funktioner har vi en administration, som varetager vagtplanlægningen bl.a.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Gentofte Kommune, Bernstorffsvej, 2920 Charlottenlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5915881

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet