Vil du være med til at styre Københavns Universitets økonomi?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Koncern-økonomi søger en AC’er med tiltrædelse 1. november

Københavns Universitet (KU) er Danmarks ældste og største universitet og yder forskning og uddannelse i verdensklasse. Brænder du for at være med til at udvikle og understøtte den økonomiske styring i en kompleks og spændende viden- og kulturbærende institution? Er du optaget af, hvordan overordnet budgettering og planlægning kan være med til at forbedre styringen i en større organisation? Så læs videre her.

Vi søger en initiativrig og udadvendt økonomimedarbejder med økonomisk og formidlingsmæssig forståelse, som kan understøtte den tværgående økonomistyring for hele KU. KU er inde i en særdeles spændende periode med høje udviklingsambitioner og nye styringsbehov, bl.a. med ændringer i registreringsrammen og eksisterende styringsprocesser som følge af krav til ny fælles ministeriel kontoplan samt implementering af nyt studieadministrativt system.

Stillingen er organisatorisk placeret i Koncern-økonomi, Økonomistyringssektionen. Koncern-økonomi er universitetets centrale økonomifunktion, og i Økonomistyringssektionen vil du blive en del af et fagligt kompetent og socialt velfungerende team på pt. 12 medarbejdere, der i tæt samarbejde med resten af organisationen udvikler økonomistyringen, så den understøtter KU’s strategiske udvikling.

I Økonomistyringssektionen udarbejdes det samlede budget for KU, vi er system- og procesejere for alt med relation til budget og økonomistyring og forestår hovedparten af de økonomiske rapporteringer, der sendes til den øverste ledelse. Sektionen har gang i mange store projekter, som du også vil blive involveret i.

Du vil i første omgang primært blive involveret i intern styring, økonomiopfølgning og økonomiafrapportering i forbindelse med sektorens implementering af nyt studieadministrativt system (NYT SIS). Denne del af stillingen er indledningsvist estimeret til halv tid – det forventes, at arbejdsbelastningen vil aftage i forbindelse med endeligt set-up af økonomistyringen og igangsætning af selve implementeringsfasen.


Derudover vil du blive involveret i følgende opgaver inden for økonomistyring:

  • Finanslovsarbejde og bindeled til ministerier/styrelser om uddannelser under Undervisningsministeriet
  • Udarbejdelse af tekst, note- og afstemningsmateriale i forbindelse med årsrapporteringen, herunder revisionsmateriale
  • Oplæring i og varetagelse af universitetets økonomistyringskoncepter, herunder løbende økonomiopfølgning
  • Udarbejdelse af ledelsesinformation
Der vil på længere sigt blive rig mulighed for at rokere mellem Økonomistyringssektionens øvrige drifts- og udviklingsopgaver. Du skal have lyst til løbende dialog og sparring med ansatte og ledere på forskellige niveauer i organisationen og med forskellige forudsætninger for økonomistyring.



Om dine kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du er fagligt stærk, resultatorienteret, har gode samarbejdsevner samt

  • Har en relevant videregående uddannelse inden for økonomi- eller samfundsvidenskab og gerne et par års erfaring
  • Er initiativrig og har mod på at arbejde med økonomistyring i en større offentlig videns institution
  • Har gode kommunikative og formidlingsmæssige evner i såvel skrift som tale både på dansk og engelsk
  • Har flair for tal og gerne kendskab til økonomisystemer, fx Navision og rapportværktøjet LDV. Det er også en fordel, hvis du er god til Excel
Personlige egenskaber

Som person forventer vi, at du:

  • Har gode samarbejdsevner og arbejder godt både selvstændigt og som del af et team
  • Balancerer en resultatorienteret tilgang med den tålmodighed, det kræver at understøtte udviklingen i en kompleks organisation som KU
  • Er god i dialogen med kollegaer, som har en anden faglig baggrund end din egen
  • Er kvalitetsbevidst og har en struktureret arbejdsform, der betyder, at du prioriterer din indsats, så opgaver med en kort deadline kommer i hus, og samtidig arbejder du vedholdende med opgaver, der har et længere perspektiv
  • Har et godt overblik, har nemt ved at overskue komplicerede processer og håndtere flere forskellige arbejdsopgaver på samme tid
  • Har humor og kan møde hverdagens udfordringer med et godt humør


Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling med fagligt spændende og udfordrende opgaver med fokus på høj kvalitet og service. Vi har en uformel omgangstone, og lægger vægt på samarbejde, sparring og dialog. Vi arbejder i historiske bygninger i hjertet af København i en virksomhed med en stærk faglig kultur og gode personaleordninger. Vi har fleksibel arbejdstid og tilbyder gode muligheder for videreudvikling af dine personlige og faglige kompetencer.



Ansættelsesvilkår

Indplaceringen vil ske enten som fuldmægtig eller specialkonsulent i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademiker i staten med mulighed for at forhandle et personligt tillæg.



Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan rettes til koncernbudgetchef Malene Kjærsgaard, mobil: 23 11 60 73 eller chefkonsulent Maria Agerbo Jensen, tlf. 35 32 39 34.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.



Ansøgningsfrist

Send ansøgning vedlagt CV, dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse elektronisk via jobsiden på http://jobportal.ku.dk senest søndag den. 3. september. Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 36 & 37.

Tiltrædelsesdato: Snarest muligt eller 1. november 2023.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

KU - FA - Kbh K, Universitetsfirkanten, Nørregade 10, 1165 København K

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1307&ProjectId=159785&DepartmentId=19020&MediaId=4632&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5880331

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet